Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

🔎 SEGUIU LA PISTA - Jacint Casademont

Des d'avui tindreu setmanalment una recomanació d'streamers i creadors de contingut en català molt interessants! Nem-hi!

Benvinguts Ronins!


Com aneu? Com ja explicava al Vlog (Contingut exclusiu pels mecenes de l'Aixeta), tenia al cap fer recomanacions d'streamers o creadors de contingut novells (o no tan novells). Sóc un dels fundadors de Creadors, he ajudat moltes comunitats gamings en català i penso que crear sinergies entre els companys i companyes ens ajuda molt, som pocs els que estem creant contingut en català i ens hem de donar un cop de mà entre nosaltres. Per aquest motiu vull compartir gent que des del meu punt de vista son molt interessants, que podem aprendre d'ells i posar-los en el mapa (Que potser no us molen i us semblen una patata, però subjectivament em semblen molt interessants).

Per començar vull encetar la secció amb un nou membre a Creadors, es tracta d'en Jacint Casademont, per qui no el conegui és un dibuixant, entertainer i podcaster. Jo vaig tenir la sort de participar en el "Calendari d'Advent de l'Aixeta" i allà descobrir a diversa gent que em va captivar, un d'ells va ser en Jacint Casademont amb en Jaume Fibla amb el seu podcast de Maleïts Malparits, recomanadíssim, de fet les estones que passo al cotxe de camí a la feina sempre se'm fan més amenes amb ells, un podcast d'humor àcid molt divertit i que jo trobava a faltar!

Dit això en Jacint s'ha aventurat a fer contingut a Twitch des de fa poc més de setmana i mitja i ofereix un contingut bastant variat, entrevistes, commissions, gameplays i el seu Late Night Show que fa cada dimarts a les 22 h. Una producció molt cuidada i amb un sentit de l'humor inigualable. El passat dimarts en el seu Late Night "Quina Nit!" Va entrevistar a n'Ester Bertran, periodista del Tot es Mou de TV3 i aquesta nit ens prometrà més espectacle que de ben segur que tots gaudirem! També com deia abans ha començat a fer gameplays de Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel, un point and click de l'època que va satisfer als meus germans fa quasi 30 anys. Per finalitzar està desenvolupant el còmic dels Maleïts Malparits, que també podeu veure com hi treballa al seu canal! Ah! I compte amb un canal de YouTube! Així que ja sabeu a seguir-lo toca!

Dit això! Què sapigueu que té una plana a l'Aixeta, on puja el seu podcast "Creure és la Clau" on parla d'Expedient-X (Seriaza) i altres, també podeu donar-li suport mitjançant la plana de Maleïts Malparits on tindreu els podcasts exclusius i exclusivitat temporal als altres!

Recordeu, aquesta nit cita obligada amb en Jacint al seu canal de twitch a les 22 h. No sigueu rates i doneu-li molt amor!