Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Com tothom sap els Ronins no només s'alimenten d'onigiris, ens donen almoina per poder alimentar-nos i tindre on caure mort. 

Dit això! Principalment el que cerco és poder millorar els continguts del canal! (Ja sabeu que avui en dia no surt massa rentable això de Youtube i Twitch)
Ronin
Tot i no tindré un amo, ets benvingut, tindràs accés a les publicacions exclusives del perfil a l'Aixeta, amb les novetats sobre els canals de Twitch i de Youtube.

Difícil és vagar pel món, però potser és aquesta la teva subscripció.

2,00 € mensuales
Samurai
Un "Samurai" té deures i deutes, per aquest motiu no només tindràs opció a veure les publicacions exclusives del perfil de l'Aixeta, sinó que ademés tindràs veu i vot per poder dir la teva sobre escollir temes als videos de Youtube, les noves series del canal de Twitch i s'et farà menció coma bon mecenes.

No t'ho pensis més, no és moment per Seppukus, accepta el teu camí si es que desitges aquesta subscripció.

3,00 € mensuales
Daimyō
Daimyō, amo i senyor! Com a tal tindràs tots els avantatges de les diferents subscripcions i més! Podràs veure contingut exclusiu del perfil de l'Aixeta com un Ronin, també tindràs els avantatges del Samurai on podràs suggerir nous vídeos i directes i tindràs menció als vídeos i directes. I per finalitzar podràs gaudir de vídeos exclusius i participar als directes de Twitch jugant amb un servidor!

Seràs el senyor d'aquesta subscripció? Si és així cap endevant! Sinó... no et facis cap Hara-kiri! almenys no encara! Tens altres nivells de subscripcions
4,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat