Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

ūüĒé SEGUIU LA PISTA - Jacint Casademont

Des d'avui tindreu setmanalment una recomanació d'streamers i creadors de contingut en català molt interessants! Nem-hi!

Benvinguts Ronins!


Com aneu? Com ja explicava al Vlog (Contingut exclusiu pels mecenes de l'Aixeta), tenia al cap fer recomanacions d'streamers o creadors de contingut novells (o no tan novells). Sóc un dels fundadors de Creadors, he ajudat moltes comunitats gamings en català i penso que crear sinergies entre els companys i companyes ens ajuda molt, som pocs els que estem creant contingut en català i ens hem de donar un cop de mà entre nosaltres. Per aquest motiu vull compartir gent que des del meu punt de vista son molt interessants, que podem aprendre d'ells i posar-los en el mapa (Que potser no us molen i us semblen una patata, però subjectivament em semblen molt interessants).

Per comen√ßar vull encetar la secci√≥ amb un nou membre a Creadors, es tracta d'en Jacint Casademont, per qui no el conegui √©s un dibuixant, entertainer i podcaster. Jo vaig tenir la sort de participar en el "Calendari d'Advent de l'Aixeta" i all√† descobrir a diversa gent que em va captivar, un d'ells va ser en Jacint Casademont amb en Jaume Fibla amb el seu podcast de Male√Įts Malparits, recomanad√≠ssim, de fet les estones que passo al cotxe de cam√≠ a la feina sempre se'm fan m√©s amenes amb ells, un podcast d'humor √†cid molt divertit i que jo trobava a faltar!

Dit aix√≤ en Jacint s'ha aventurat a fer contingut a Twitch des de fa poc m√©s de setmana i mitja i ofereix un contingut bastant variat, entrevistes, commissions, gameplays i el seu Late Night Show que fa cada dimarts a les 22 h. Una producci√≥ molt cuidada i amb un sentit de l'humor inigualable. El passat dimarts en el seu Late Night "Quina Nit!" Va entrevistar a n'Ester Bertran, periodista del Tot es Mou de TV3 i aquesta nit ens prometr√† m√©s espectacle que de ben segur que tots gaudirem! Tamb√© com deia abans ha comen√ßat a fer gameplays de Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel, un point and click de l'√®poca que va satisfer als meus germans fa quasi 30 anys. Per finalitzar est√† desenvolupant el c√≤mic dels Male√Įts Malparits, que tamb√© podeu veure com hi treballa al seu canal! Ah! I compte amb un canal de YouTube! Aix√≠ que ja sabeu a seguir-lo toca!

Dit aix√≤! Qu√® sapigueu que t√© una plana a l'Aixeta, on puja el seu podcast "Creure √©s la Clau" on parla d'Expedient-X (Seriaza) i altres, tamb√© podeu donar-li suport mitjan√ßant la plana de Male√Įts Malparits on tindreu els podcasts exclusius i exclusivitat temporal als altres!

Recordeu, aquesta nit cita obligada amb en Jacint al seu canal de twitch a les 22 h. No sigueu rates i doneu-li molt amor!