Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Presentación

Benvinguts Ronins! Sóc en Rockstr85, vago per internet des de fa uns quants anys. Sóc dissenyador i músic de formació, però tinc moltes altres inquietuds com les que esmentaré seguidament..

Ja fa un temps vaig començar a streamejar gameplays de videojocs a Twitch. El feedback instantani i les diferents opinions dels altres visualitzadors em van fer enamorar instantàniament de la plataforma. Més endevant vaig començar a crear contingut a YouTube. Tot i que la tasca és amena i creativa, el temps invertit i la retríbucio obtinguda no animen massa a continuar amb el canal. També he col·laborat en l'apartat de disseny i creació de contingut en diverses comunitats gaming de Catalunya. Una altra de les meves passions és escriure, i vaig tenir l'oportunitat d'exercir com a redactor de diversos articles relacionats amb el camp dels videojocs en la publicació digital de El Tecnològic.

Per tal de tenir un suport econòmic vaig decidir formar part de l'Aixeta. La creació de contingut és quelcom lúdic i divertit per mi, ja que gaudeixo compartint les meves experiències i punts de vista. Tot i que això no deixi de ser un hobby, em plauria poder viure d'això.

No molt més a dir! Si voleu donar almoina a aquest humil Ronin serieu de gran ajuda


#TotsSomRonins

Galería

Conexiones

Rockstr85 apoyan a:

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.