Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

En Sergi Perpinyà sobreviu al seu pelaso!

Sota una maranya de cabells viu en Sergi Perpinyà, les històries diuen que va sobreviure sota aquells cabellots i que un cop més col·labora amb mi!
Avui li ha tocat a en Sergi. Va estudiar amb mi al grau d'Art i Disseny i sempre m'ha despertat una fascinació per tot el que fa! Animador de dia, rocker de nit i pastisser els caps de setmana.

Actualment es troba submergit amb el seu projecte Polish Clan, una sèrie feta amb stop-motion sobre sàtira política de l'1'O. Des de ahir compteu amb el seu episodi pilot a YouTube i dic episodi pilot perquè realment és difícil portar un projecte amb tal envergadura i que pròximament obriran les portes al micromecenatge, així que si us plau doneu-los un cop de mà que s'ho mereixen!

Ell porta ajudant al canal des de fa un any, va crear l'animació de la intro de Twitch i aviat la del canal de YouTube, quan li vaig explicar el projecte i va apuntar-se a contribuir amb el #KitDeMecenesRonin amb una litografia feta per ell.

Si voleu i esteu tan enamorats com un servidor de la seva feina el podeu seguir al seu canal de YouTube, Vimeo, Behance i Twitter. Però ep! No us aneu tan ràpids! Vull insistir un cop més en què seguiu pel Twitter i per YouTube al seu projecte de Polish Clan! No us decebrà! Compteu amb ell si necessiteu algun animador o il·lustrador, és una gran persona i un molt bon amic!

Seguim!

Pau, llum i amor!