Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

En Sergi Perpinyà sobreviu al seu pelaso!

Sota una maranya de cabells viu en Sergi Perpinyà, les històries diuen que va sobreviure sota aquells cabellots i que un cop més col·labora amb mi!
Avui li ha tocat a en Sergi. Va estudiar amb mi al grau d'Art i Disseny i sempre m'ha despertat una fascinació per tot el que fa! Animador de dia, rocker de nit i pastisser els caps de setmana.

Actualment es troba submergit amb el seu projecte Polish Clan, una sèrie feta amb stop-motion sobre sàtira política de l'1'O. Des de ahir compteu amb el seu episodi pilot a YouTube i dic episodi pilot perquè realment és difícil portar un projecte amb tal envergadura i que pròximament obriran les portes al micromecenatge, així que si us plau doneu-los un cop de mà que s'ho mereixen!

Ell porta ajudant al canal des de fa un any, va crear l'animació de la intro de Twitch i aviat la del canal de YouTube, quan li vaig explicar el projecte i va apuntar-se a contribuir amb el #KitDeMecenesRonin amb una litografia feta per ell.

Si voleu i esteu tan enamorats com un servidor de la seva feina el podeu seguir al seu canal de YouTube, Vimeo, Behance i Twitter. Però ep! No us aneu tan ràpids! Vull insistir un cop més en què seguiu pel Twitter i per YouTube al seu projecte de Polish Clan! No us decebrà! Compteu amb ell si necessiteu algun animador o il·lustrador, és una gran persona i un molt bon amic!

Seguim!

Pau, llum i amor!