Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Benvinguts Ronins, aquí teniu el vostre Kit de Mecenes Ronin!

Benvinguts Ronins, ara i en motiu de cel·lebració pel segon aniversari del canal de twitch, tots els mecenes tindreu un Kit de Mecenes!

Benvinguts Ronins!


Per conmemorar els dos anys d'streamings a twitch, per ser mecenes de l'Aixeta, sigueu Ronins, Samurais o Daimyōs, comptareu amb un Kit de mecenes on obtindreu:

  • Una pin conmemoratiu pels 2 anys d'stream al canal de twitch amb el disseny realitzat per un servidor!
  • En Sergi Perpinyà, l'animador del canal de YouTube i de Twitch, ha fet una litografia signada per ell(Creador de la sèrie de YouTube Polish Clan, també ha fet feines per les beques del Carnet Jove La Caixa, etc. ).
  • Un pack d'stickers:
    1. Un d'ells està realitzat per en Danide (Dibuixant de Máculas, Potlatch, Rubor, etc. ).
    2. L'altre està realitzat per en  Juan Albarrán-san (Entintador a DC Cómics, Injustice, Justice League, etc. ).
    3. No n'hi ha dos sese tres i tindreu un sticker més fet per l'artificie de tot l'art del canal en Marc Pérez (Il·lustrador i dissenyador 3D, que ha currat per Tepui Boards, Berlin:By:Ten, etc.)
    4. En Marc Sarda també s'apunta (Ha fet il·lustracions per Dagoll Dagom, Bit y Aparte, etc. ).
  • Una bandana feta a mà per Nikki, la friki més gran que he conegut de Disney (Youtuber al canal de temàtica Disney Nikki i Cosplayer).
  • Una pòstal realitzada per la fotógrafa per la molona Raquel Pérez de Colorín Colorado (F.C. Barcelona, Arts Santa Mònica, etc. )


Aquest kit de benvinguda un cop passat l'aniversari, només es donarà als que formin part dela subscripció Daimyō, així que afanyeu-vos i convertiu-vos en Ronins d'una vegada per totes!

Aquesta promoció només serà efectiva fins el dia 29/03/20