Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Benvinguts Ronins, aquí teniu el vostre Kit de Mecenes Ronin!

Benvinguts Ronins, ara i en motiu de cel·lebració pel segon aniversari del canal de twitch, tots els mecenes tindreu un Kit de Mecenes!

Benvinguts Ronins!


Per conmemorar els dos anys d'streamings a twitch, per ser mecenes de l'Aixeta, sigueu Ronins, Samurais o Daimyōs, comptareu amb un Kit de mecenes on obtindreu:

  • Una pin conmemoratiu pels 2 anys d'stream al canal de twitch amb el disseny realitzat per un servidor!
  • En Sergi Perpinyà, l'animador del canal de YouTube i de Twitch, ha fet una litografia signada per ell(Creador de la sèrie de YouTube Polish Clan, també ha fet feines per les beques del Carnet Jove La Caixa, etc. ).
  • Un pack d'stickers:
    1. Un d'ells està realitzat per en Danide (Dibuixant de Máculas, Potlatch, Rubor, etc. ).
    2. L'altre està realitzat per en  Juan Albarrán-san (Entintador a DC Cómics, Injustice, Justice League, etc. ).
    3. No n'hi ha dos sese tres i tindreu un sticker més fet per l'artificie de tot l'art del canal en Marc Pérez (Il·lustrador i dissenyador 3D, que ha currat per Tepui Boards, Berlin:By:Ten, etc.)
    4. En Marc Sarda també s'apunta (Ha fet il·lustracions per Dagoll Dagom, Bit y Aparte, etc. ).
  • Una bandana feta a mà per Nikki, la friki més gran que he conegut de Disney (Youtuber al canal de temàtica Disney Nikki i Cosplayer).
  • Una pòstal realitzada per la fotógrafa per la molona Raquel Pérez de Colorín Colorado (F.C. Barcelona, Arts Santa Mònica, etc. )


Aquest kit de benvinguda un cop passat l'aniversari, només es donarà als que formin part dela subscripció Daimyō, així que afanyeu-vos i convertiu-vos en Ronins d'una vegada per totes!

Aquesta promoció només serà efectiva fins el dia 29/03/20