Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Com tothom sap els Ronins no només s'alimenten d'onigiris, ens donen almoina per poder alimentar-nos i tindre on caure mort. 

Dit això! Principalment el que cerco és poder millorar els continguts del canal! (Ja sabeu que avui en dia no surt massa rentable això de Youtube i Twitch)
Ronin
Tot i no tindré un amo, ets benvingut, tindràs accés a les publicacions exclusives del perfil a l'Aixeta, amb les novetats sobre els canals de Twitch i de Youtube.

Difícil és vagar pel món, però potser és aquesta la teva subscripció.

2.00 € monthly
Samurai
Un "Samurai" té deures i deutes, per aquest motiu no només tindràs opció a veure les publicacions exclusives del perfil de l'Aixeta, sinó que ademés tindràs veu i vot per poder dir la teva sobre escollir temes als videos de Youtube, les noves series del canal de Twitch i s'et farà menció coma bon mecenes.

No t'ho pensis més, no és moment per Seppukus, accepta el teu camí si es que desitges aquesta subscripció.

3.00 € monthly
Daimyō
Daimyō, amo i senyor! Com a tal tindràs tots els avantatges de les diferents subscripcions i més! Podràs veure contingut exclusiu del perfil de l'Aixeta com un Ronin, també tindràs els avantatges del Samurai on podràs suggerir nous vídeos i directes i tindràs menció als vídeos i directes. I per finalitzar podràs gaudir de vídeos exclusius i participar als directes de Twitch jugant amb un servidor!

Seràs el senyor d'aquesta subscripció? Si és així cap endevant! Sinó... no et facis cap Hara-kiri! almenys no encara! Tens altres nivells de subscripcions
4.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat