Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Com tothom sap els Ronins no només s'alimenten de boles d'arròs (Onigiris). Serieu tant honorables de donar una almoina per poder menjar i tindre on caure mort?

El mecenatge està destinat per millorar la producció del canal de YouTube, Twitch i properament el podcast.
Ronin
Tot i no tenir un amo, ets benvingut, tindràs accés a les publicacions exclusives del perfil a l'Aixeta, sabràs abans que ningú les novetats sobre els canals de Twitch i de YouTube, podràs veure abans que ningú els vídeos del canal de YouTube, escoltaràs en primicia el podcast de Paraula de Bonze i se't farà menció com a bon mecenes!

Difícil és vagar pel món, però potser és aquesta la teva subscripció.

2.00 € monthly
Samurai
Un "Samurai" té deures i deutes, per aquest motiu no només tindràs opció a veure les publicacions exclusives del perfil de l'Aixeta, sinó que a més tindràs veu i vot per poder dir la teva sobre escollir temes als vídeos de YouTube, les noves series del canal de Twitch.

No t'ho pensis més, no és moment per Seppukus, accepta el teu camí si el que desitges es aquesta subscripció.

3.00 € monthly
Daimyō
Daimyō, amo i senyor! Com a tal tindràs tots els avantatges de les diferents subscripcions i més! Podràs veure contingut exclusiu del perfil de l'Aixeta com un Ronin, també tindràs els avantatges del Samurai on podràs suggerir nous vídeos i directes. I per finalitzar podràs participar als directes de Twitch jugant amb un servidor!

Seràs senyor d'aquesta subscripció? Si és així cap endevant! Sinó... no et facis cap Hara-kiri! Almenys no encara! Tens altres nivells de subscripcions.
4.00 € monthly
Mikado
Ets l'emperador, el Sobirà Celestial, tindràs tots els avantatges de les altres subscripcions i podràs contactar amb un servidor per fer xerrades mitjançant Discord.

Manaràs i ningú manarà sobre tu, regnaràs i re-uniràs a tots els súbdits d'arreu del país.
20.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly