Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

🔎 SEGUIU LA PISTA - Ununubi

Ja porta un temps fent streams l'he anat visitant de tant en quant i es un must a seguir!

Benvinguts Ronins!


Tot just fa unes hores que la Ununubi acabava el seu stream, la veritat? Em té sorprès (per a bé), mai hauria esperat veure-la fent streams a twitch! És veritat que va començar a postejar IGTVs i stories a instagram sobre maquillatge, però el que no m'esperava era veure-la en streaming de videojocs i amb una garita tan ben muntada. I no em confoneu, sé que és una freak dels videojocs, de fet jugava un fotimer a WOW, però el que no m'esperava era veure-la per aquí!

Es tracta de l'Ana, una companya del cicle de Preimpressió (Cicle que vaig fer als meus tendres 17 anys). Us he de dir que ella igual que un servidor era una especialista a donar xapes, així que en realitat no m'estranya del tot que estigui en una plataforma on tenim màniga ample per ser uns plastes, de fet, ara tirant de memòria, crec recordar que va tenir un canal de YouTube sobre maquillatge, però imagino que a hores d'ara deu estar tancat.

Però tornem al seu canal de twitch. Fa directes mitjançant PC de Genshin Impact, si us agrada el joc trobareu a una especialista que us assessorarà (I que si no jugueu us intentarà fer entrar en aquest món de waifus i de husbandos), també us he de dir que us trobareu com a casa, tindreu converses amenes i simpàtiques amb ella, a més és d'aquelles persones que interactuen molt amb els visualitzadors del canal, sempre tindrà una resposta i bones paraules per vosaltres.

Us he de dir que és una gran persona, quan feia el cicle formatiu em vaig fer molts riures amb ella i avui en dia segueix sent tant autèntica com era abans. Un amor de noia!

No fa massa va aconseguir l'afiliat a twitch, però encara té tan sols 74 seguidors i se'n mereix molts més! Així que com a founder del canal us recomano que li doneu amor, que la seguiu a Twitch, a YouTube, a Instagram i a Twitter. Acompanyeu-la en aquesta nova aventura que s'ha animat a emprendre.