Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

📅 QUÈ HEM FET ? - Durant el Mes de Gener del '21

Semblava un mes curt però li hem fotut traca, a que espereu a veure tot el que s'ha fet durant el mes de Gener?
Benvinguts Ronins!

Us vinc a recopilar els esdeveniments en els quals he participat durant aquest mes.

Per començar i com ja sabreu des de Nintenhype es va fer un recull dels vídeos del calendari d'advent que vam fer al Desembre. Per quí no ho sàpiga durant 25 dies la comunitat va estar recomanant vídeojocs indispensables, si encara no l'heu vist, si teniu una Nintendo Switch o be si voleu fer-vos amb ella aquest vídeo us podría interessar per descobrir unes quantes joies amagades del catàleg de Switch.

[NTH] Calendari d'AdveNTH 2020

 
Juntament amb uns quants mestres d'NTH i amb en Àngel de Xe Quin Pasme! Vam estar debatint sobre el Futur Incert de Nintendo Switch en aquest 2021, Si voleu saber que en pensem del que serà i del passat de la híbrida més cuca de la història feu-li una ullada, no us arrepentireu!

[NTH] Nintendo: un 2021 incert


Un no només es nodreix de Nintendo i la mostra més clara es que na Simmer Valenciana ens va convidar a na Navis Napalm, En Jan Terrabastall i en Angel per participar en una tertúlia sobre el Showcase de Resident Evil VIII, si sou amants de la saga us trobareu com a casa amb aquests trossos de bèstia que van portar la tertúlia.

[Resident Evil Showcase] | "El Plumb-Vlog valencià"


El mes continuava i tocava viatjar a un altre Planeta, en aquest cas es tractava del Planeta Rockstr85 a l'Univers G8CO, en ell vam estar parlant sobre Haven un videojoc desenvolupat per l'estudi Francés de The Game Bakers. Tant si voleu saber coses sobre el joc com si no, mireu el vídeo i doneu suport a l'Univers

PLANETA ROCKSTR85 - HAVEN


Per finalitzar el mes només cal dir-vos que avui, participarem ens GOTY de Nintendo 2020 amb una nova tertúlia de NTH, així que estigueu atents al Twitch de la comunitat i properament al video de YouTube! (Tant aviat es pugi el vídeo a YouTube, deixarem aquí l'enllaç perquè el pogueu gaudir també)

[NTH] NTHAWARDS 2020


També com sabreu hem tornat a fer directes a l'Univers G8CO, aquest cop amb >Observer_: System Redux, el joc desenvolupat per Blooper Studios, l'estudi actual darrere de Medium, un dels grans exclusius darrera de Xbox Series S/X, estudi que mai falla i on controlarem Daniel Latzarski (Rutger Hauer) en un futur distópic a Polonia al 2084 enmig d'una pandemia provocada per la Nanofagia.

OBSERVER - ROCKSTR85 #1


Apart com ja sabreu, tot i tindre problemes tècnics amb l'ordinador, hem tornat als streams, amb Yakuza Like a Dragon i encetant la demo jugable de Maiden de Resident Evil VIII, exclusiva temporalment per PlayStation 5.

TWITCH ROCKSTR85


També hem estat nodrint la plana de l'Aixeta mitjançant els Vlogs setmanals, els Mystery Box, Unboxings, etc. Si voleu veure el contingut exclusiu de l'Aixeta, es tant fàcil com fer-vos mecenes

Aixeta Rockstr85


Això es tot! Agraïr moltissim a tota aquella gent que m'ha deixat participar en esdeveniments com na Simmer o participant a l'Univers d'en Geri, no queda més a dir que moltes gràcies!

Pau, llum i amor!
✌️