Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

🧾 COMPRES DEL MES - Star Ocean The Last Hope • Edició Limitada per a Col·leccionistes •

Estrenem nova secció! Aquest cop oberta per tothom, en ella compartiré amb tots vosaltres les joietes que van entrant a la meva col·lecció
Benvinguts Ronins!

Com ja sabreu sóc col·leccionista de mena. En els darrers anys els preus s’han tornat prohibitius degut a la gran especulació que s’ha generat en el mercat, però de tant en tant hi ha alguna oportunitat i allà estic jo per aconseguir-la! (Sóc el puto Indiana Jones del col·leccionisme)

Aquest cop es tracta del que possiblement sigui el millor Star Ocean de tota la saga, us he de dir que un servidor té l’edició International que va sortir per PlayStation 3, una edició revisitada amb millores i alguna quest de més.

Xbox 360 va tenir com exclusiva temporal aquest títol i van fer aquesta edició limitada que es una joieta.

A més el venedor en Miguel (que es molt maco), juntament amb el joc ha posat una petita guia de Brady Games, tot un detall per part seva. Li porto comprant coses al Mercat Dominical de Sant Antoni a la seva parada a Airun Games, que per cert us la recomano ja que tenen els millors preus de tot el Mercat!