Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

🧾 COMPRES DEL MES - Ikaruga

Hi han tresors que brillen tot i que siguin sotaterrats, Ikaruga el rei d’un gènere atemporal

Benvinguts Ronins!


Un cop més he caigut en la tentació, (Déu ens salve María!) ha sigut un mal però necessari, un cop més en Miguel, dependent la meva  botiga predilecta Airungames i millor persona, va aconseguir teca de la bona, es va fer amb un lot extraordinari per tots els amants dels shmups, en aquest lot hi havien joietes exclusives del mercat japonès per a Xbox360 (fliparieu amb els exclusius que tenia 360 allà a terres nipones) i si allà hi havia la joia per autonomasia, joc que porto temps cercant i que fins a dia d'avuí no havia pogut aconseguir, Ikaruga.

Ikaruga es el rei, el rei dels Shoot'em Ups i que va crear un nou gènere dintre d'aquest, els Danmakus o també coneguts a occident com Bullet Hell, on apareixen un miler de trets en pantalla. Ara es quan penseu Rockstr estanterista segur que no l'has jugat! - Amb veu de garru - Doncs si, el vaig jugar en el seu dia com a copia de seguretat  (Ejem, Ejem), i el vaig tornar a jugar fa relativament poc a Nintendo Switch en versió digital (Ja saps Manu que si vols aconseguir-me un altre copia en físic per switch jo em deixo, eh!)

Questió Tresaure, companyia de la meva infantessa amb títols com Gunstar Heroes, Dynamite Headdy, Light Crusader, Guardian Heroes, Saga Sin and Punishment, etc. Es treia aquest títol sota la màniga que ens va flipar a tots! He de dir que personalment  els Shmups em molen, però no son el meu gènere preferit, però aquest es una joieta o més aviat es LA joieta (amb permís de Robo Aleste, Philosoma, Dodonpachi i personalment a mi m'encanta Akai Katana)

I si, aquesta era la joieta que us vaig dir que estava a l'espera i n'estic orgullós i content d'haver-la aconseguit, moltes gràcies un cop més Airun, Muchas gracias Miguel!