Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

🔎 SEGUIU LA PISTA - Jordi Mollà

Els mĂşsics ho estan donant tot a Twitch i ara n'arriba un que us rebentarĂ  els vostres timpans amb el seus slaps!

Benvinguts Ronins !


Com ja sabreu darrerament els músics són els creadors que més ho peten a Twitch, el perquè és clar, la música és un idioma internacional. Els Lauzetta estan triomfant amb les seves cançons i covers de música folk, en Jaume Pique picant la bateria i fent classes de percussió en streaming i en Pastes10 tocant metalcore que mola un fotimer.

Doncs bé, avui us vull parlar d'una persona que recentment ha començat a fer contingut en solitari, ell també és músic i es mereix posar-lo a l'escena, es tracta de en Jordi Mollà. En Jordi és un dels redactors i creadors de contingut de Nintenhype (La comunitat catalana de Nintendo) més productius. Sovint el veureu participar en les tertúlies, als gameplays, unboxings, reviews i actualment també el podreu trobar participant cada darrer diumenge del mes al Cinc Minuts +, el podcast presentat per en Shendeluth i en Roger Baldoma al canal de GamingCat, allà en Jordi, porta l'actualitat de Nintenhype i el llançament que crea més hype per part de la comunitat.

Actualment s'ha llançat a l'aventura de fer directes al seu canal de Twitch, en ell podreu veure'l tocar el baix elèctric (Si, ell és baixista com un servidor, i això vol dir que es mereix molt d'amor) encara que és un home orquestra com en Phil Collins o en Mike Oldfield i si us gasteu uns quants punts de recompensa el podreu fer tocar la guitarra, el violí, la dolçaina, l'ukelele o fins i tot les tin wistles. Tot i que quan entreu als seus streams la gran majoria del temps el veureu funkejant, però també ens ha promès gameplays de videojocs, així que ja sabeu, el podeu anar alenant perquè comenci fer-ne!

Compte amb un ampli registre de cançons per tocar, de fet té una llista que podreu emprar mitjançant una comanda a Twitch, però també el veureu improvisar com si es tractés d'en Victor Wooten. També us recomano que mireu els seus panells al canal perquè en ells apareixen les seves dues bandes, Brossa de Riu i La Fístula Valkànica, si els voleu escoltar només haureu de prémer els enllaços de Bandcamp, YouTube i Spotify.

En aquests moments només compte amb poc mica més de 100 seguidors, molts menys dels que es mereix aquest Marcus Miller en potencia. Així que aixequem les mans i done'm-li l'energia que requereix per preparar la Bola Genki (Bé, més aviat tingueu preparats el dit per donar-li al botó de seguiment) i transferiu-lii el poder!

Per finalitzar us vull confessar una cosa, aquest noi d'origen valencià ens va guanyar el cor a tota la comunitat de Nintenhype (Tranquils Rulitox i Thorapio vosaltres també) amb la seva manera de ser i desitjo que també ho faci amb vosaltres.