Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

📰 NOVETATS - Twitch 2020

Iep Ronins!🦊

Què en feu de bó?! Aquí un treballant, però en una d’aquestes pauses hem aprofitat per fer-vos un recordatori de com van les coses!

Primer, dir-vos que hem acabat la sèrie de #lErrant de Ghost Of Tushima, apart de la sèrie us facilito el link al canal de YouTube de l’Univers G8CO on he fet una review del títol. Apart us volia comentar, us agradaria que fessim el mode història de l’expansió Legends?

Segon, hem iniciat la sèrie #LesDonzellesdAiguaNegre de Black Water, on diverses nits farem streams d’aquest títol de WII U per l’esdeveniment de #Halloween20🎃

Per finalitzar recordar-vos que tenim Discord del canal discord on els mecenes podreu tindre accés a kits de premsa dels títols més importants i altres!

ja sabeu que us podeu posar en contacte amb un servidor via Twitter, Instagram, Telegram, Whatsapp, etc. I que qualsevol crítica serà ben rebuda!

Pau, llum i amor! ✌️

Ens veiem!
Rockstr85
17 October 2020