Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Marc el rei (Però dels bons, eh!)

Marc el rei del canal de l'art rere Rockstr85 participa amb el canal constantment i aquest cop no podia ser menys!
Si em coneixeu sabreu de sobres que porto currant amb en Marc des de fa temps, ell va estudiar amb mi un Curs d'especialització en 3D, efectes especials i videojocs, ja fa un fotimer d'anys.

Des d'aquell dia hem anat col·laborant en diversos projectes amb ell. Va participar amb l'empresa d'skateboards que vaig muntar amb uns amics de Finlàndia i també és qui va donar forma a tot el lore de la guineu ronin al canal de Twitch i de YouTube.

Només proposar-li col·laborar amb el kit, li va faltar temps per donar-me un si com a resposta, així que ja sabeu! Si us feu mecenes de l'Aixeta, tindreu al #KitDeMecenesRonin un sticker fet per l'artista del canal!

Per aquest motiu i per moltes altres coses, hauríeu de passar-vos per la seves pàgines de Behance o pel seu ArtStation i seguir-lo, és un artista fenomenal amb un estil propi i amb un talent tan gran que no té res a envejar a artistes de la talla d'Alex Pardee! També us deixo el seu Twitter i el seu Facebook com també el seu mail perquè pugueu contactar amb ell si el necessiteu per cap feina d'un il·lustrador o un escultor 3D.

Un dia passa, un dia empeny!

Pau, llum i amor! ✌