Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

📹CANVIS A YOUTUBE - Se viene el millor canal de YouTube en català (I possiblemente del món sencer)

Cal tancar i començar etapes, n'encetem una de nova i millor com a millor YouTuber en Català (Insert moon face)

Benvinguts Ronins!


Gent com haureu vist YouTube ha estat paradíssim. Portava un temps que em rondava el cap que no estava content amb el que feia o com ho feia i volia fer canvis.

Tot i que m'encanta parlar de video games la veritat es que notava que no aportava res i que les maneres tampoc eren les millors (També es veritat que el contingut de YouTube en català es bastant cutrongo però jo no en volia ser un més).

Es desesperançador veure centenars de canals amb menys producció que es dediquen a fotre la xapa assentats davant de la càmera sense cap tipus d'edició i pujant el seu contingut a la plataforma, també hi ha gent que comparteix els seus directes de Twitch i els trasllada a YouTube, quan personalment penso que ambdues plataformes disten molt de l'experiència que volen aconseguir amb els usuaris. No m'entengueu malament hi ha penya que ho fa, ho edita queda currat i té la seva gracia però jo no comparteixo la mateixa visió.

Fa uns cinc anys quan vaig començar a fer streams aTwitch a català (Juntament amb uns quants arreplegats més) vaig fer una sèrie al canal de Garage un videojoc tipus Hotline Miami però amb zombies. El videojoc era prou graciós com per fer directes i els repujava a youtube per guardar-los forever & ever com a repositori, sincerament no entenc el motiu però aquells videos em generaven més de 2.000 visualitzacions en ocasions alguns de 5.000, però era el que realment cercava?

Vaig fer un replantejament que s'amoldava més al que tenia en ment i tot i que els resultats no eren els desitjats, s'adequava més a la idea principal que tenia, després vaig patir una depressió bastant important que em va fer replantejar-m'ho tot i deixar de fer contingut. 8 mesos més tard vam tornar i  vaig dir-me a mi mateix "tio, canviar o morir".

Per aquest motiu comencem una nova etapa a YouTube, amb noves idees i contingut més original! Aviat tindrem video al canal i tot i que serà més lent d'editar valdrà la pena!

Espero el vostre feedback! Així que no sigueu cagamandurries i ens veiem properament!

Pau, llum i amor!