Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

Us presento a Nikki!

Nikki és una noia encantadora que està col·laborant amb un servidor tet-a-tet, companya d'armes i aguantant el meu xaparro de sobre informació!

La meva companya Nikki és la primera copartícip a estrenar l'apartat de col·laboracions. Ella (Apart de ser la friqui més gran que he conegut de Disney) és la ideòloga de crear la bandana (Ja sabeu a l'estil Philip Callahan [Hikaru Matsuyama] d'Oliver i Benji [Captain Tsubasa]) ⚽, que el paio quan tenía un partit important es posava la bandana per triomfar) que lluiré al canal de Twitch en esdeveniments especials.

Com jo també us vull fer sentir especials, tindreu al #KitDeMecenesRonin la mateixa bandana que faré servir jo. La Bandana està feta a mà i dissenyada per ella i només us dic una cosa, té una traça aclaparadora, he vist cosplays que ha fet i són canyella en branca!

Us recomano que la seguiu al seu canal de YouTube 💻 especialitzat en Disney 🏰 (Per cert és family-friendly per si voleu veure'l en família) i al seu Instagram! 📷 I us ho recomano, primer perquè és una de les col·laboradores i segon perquè és un amor de persona! ❤ (Com totes les persones que estan col·laborant)

Anem parlant!

Pau, llum i amor! ✌