Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

👏 FORMEM PART DE CLAPCLAP - Ja hi som dintre!

Un aplaudiment! 👏👏

Benvinguts Ronins!


Porto un temps miran't de canviar paranoies de twitch, de youtube i inclós si m'apureu també de tiktok, la cosa es estar sempre en constant moviment.

Fa uns mesos va començar la iniciativa, ClapClap, vaig esperar un temps a llançar sol·licitud per veure que era i com funcionava. Personalment, als meus ulls, em sembla una eina molt interessant. Més enllà de donar una petita solvencia pels creadors de contingut em sembla un estri molt interessant perquè altres persones puguin coneixet mitjançant la seva web. Al la home, apareixen els autors més virals, com també els vídeos del dia, la setmana, etc. També podem penjar vídeos exclusius com a reclam o be vídeos anticipats de YouTube.

Properament pujaré un vídeo de YouTube, si em dona la vida, clar està i desitjo veure com es mou, perquè al meus ulls entenc que els videos de twitch no els veu ni el tato.

Tot i així és un moment per celebrar!

Us deixo amb l'enllaç del meu ClapClap