Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Rockstr85

Creador de contingut a twitch / Youtube

đź“Ł ELS CANVIS JA SON AQUĂŤ - No ho dubtaveu pas, no?

Benvinguts de nou al nostre i vostre canal de Twitch

BENVINGUTS RONINS!


Què tal?! Com esteu?!

Doncs els canvis han arribat, si us passeu pel canal de twitch podreu veure el nou canvi d’imatge!

I aquests canvis no haurien sigut possibles sense l’ajuda d’en Pulgatejana, en 4XSample i en Catajocs, tots tres m’han ajudat amb l’OBS, l’StreamElements i l’StreamLabs.

Amb l’anterior Mac no podia utilitzar l’OBS per problemes de compatibilitat, arran d’aquesta dificultat optava per tirar del propi software de la capturadora d’ElGato, Game Capture, el programa per anar tirant estava bé, però podies tenir un màxim de 8 escenes, no podies utilitzar transcicions, el ChromaKey mes aviat regular i obviament no podies inserir alertes.

Ara, amb el nou mac, si he pogut fer-ne ús i si no hagués sigut per aques trio de monstres (de lletjos tamany) no ho hagués conseguit (oh, el drama!)

Ara si! Em despedeixo, avui farem directe del Vampire Survivors amb algunes sorpresetes! I en breus nou vídeo a YouTube sobre botigues de Barcelona on pots comprar videojocs i una sorpreseta més en el vídeo!

Pau, llum i amor! ✌️